There was an error in this gadget

Sunday, April 15, 2012

Budak Bising =]


ZULFAHAMZIE ( meyarung jersi no 6 )

Nie lah budak yang paling aku geram si Zul , player piala president under 17 . Pekak telinga aku kalau dia menyanyi , budak ne bukan menyanyi tapi menjerit jerit macam orang gila . haha . maaf zul , i kata yang benar . haha . Ha lupa you selalu nanyi lagu raya kan ? hyeee syg , raya lambat lagi ukey . sekarang fokuskan pada bola . banyak lagi game nak kena you tempuhi . haha . pe2 pon good luck ah kawan ! kalau you terjerit jerit lagi lepas ini i x teragak agak kata you gila . muehehe . you kata you buat macam tu bosan kan ? i suruh cari girl x nak jual mahal lah konon . ha kan dah bosan tu . padan muka you kawan ! muahahaha