There was an error in this gadget

Friday, November 18, 2011

pagi kelmarin rmah aku pasang unifi . yg nk dicerikan sekarang time nie aku duduk ruang tamu tengok tv, abang aku pula duduk kat sofa lain sambil main laptop , manakala ayah aku pulak borak ap tah kat luar rumah nd ada sorang abang ensem tengah sambungkn wayar kt tv dan sebagainya. aku pun alihkn siaran tv .. kat tv time tu stacy tengah menyanyi abang ne pula menyanyi dengan kuat. serious time nie memang aku terkejut la , aku pun apa lagi ketawa la .. aku tahu mesti abang nie malula sebab aku ketawakannya. hahaha 5minit kemudian ayah aku masuk dan duduk depan aku dan berkata ' angah buatkanlah air tea o ais kat abang2 ' aku pun bangun da gerak ke peti ais besar gedabak untuk periksa ad x ais lagi. aku pun buka peti ais dan cari penjuru manalah mak aku sorokkan ais sebabnya penuh dengan makanan. aku pun cakap dekat ayah aku ' abah ais xde, klau nk air kosong bole la ' . aku pun apalagi sambng tengk tv smla. cian abg2 x minum air. haha .. sory abg sbb sya x sediakan air untuk abang berdua. hehe ..