There was an error in this gadget

Wednesday, July 04, 2012

PASUKAN HOKI (P) SEKOLAH SUKAN BUKIT JALIL ?

klik tumbesaran

Kejap aku nak tampar pipi aku jap , aku mimpi kew apa nie ? ? Bila pula Sekolah Sukan Bukit Jalil ada atlit Hoki perempuan ? ? Haha , lawak-lawak . Anak siapa nie weh ? Dasar tak sedar diri ? ? Bodoh bodoh bodoh gelaran yang patut aku bagi pada pompuan nie . Dah lah menipu orang , malah maki-maki orang pula sedangkan dia yang salah . Pehh muka tak reti malu kod pompuan nie , eh jap ! Pompuan nie tak ada kemaluan kew ? Kalau dye ada kemaluan mesti dye malu beb ! Tapi dye langsung tak malu , apa cerita weh ? ? Haha . Dah lah mengaku adik angkat Apek , Muslim Ahmad . Pehhh bapakk malu , kalau aku ada kat tempat perempuan nie , aku pun tak tahu penjuru mana aku nak letak muka aku nie . haha . Korang tahu tak ada ke patut Nazmi Faiz yang on9 facebooknya sedangkan nazmi faiz tengah training masa tuuu .. Last-last aku bocorkan rahsia , dye ne remove aku daripada fb fake nazmi . hayaaa . kawan aku mana mungkin nak remove aku bhaaaii . haha