There was an error in this gadget

Friday, June 08, 2012

JIKALAU SATU HARI NANTY....

Kalau lah ditakdirkan aku tak boleh hidup lama di muka bumi ciptaan ALLAH , aku nak korang delete lah blog aku , tapi blog aku nie telah dikawal oleh parents aku itu no hal . Family aku boleh selesaikan . Sekarang aku nak cakap pasal FACEBOOK , TAGGED , TWITTER , FLICKR , MYSPACE , korang usahkan lah delete aku punya semua ini yew . 
Maaflah aku cakap macam ini sebab aku takut ajal ku akan tiba bila - bila masa sahaja . Itu yang aku cakap kali ini . Mana taknya weh , kawan aku pergi meninggalkan dunia ini . MASYAALLAH :(