There was an error in this gadget

Wednesday, February 01, 2012

Muhammad Khairul Safwi 

Abang ! bella rindu time nie , dah dekat seminggu kita x cont dan text . i miss you sayang :'( . 

Gambar ni aku curik-curik tangkap buat video call sama-sama . aku paling suka bila ketika nie . Dia akan ikut apa yang aku buat , bila aku marah dia ketawa buktinya gambar bawah sekali sebelah kanan . tak apa , aku pasrah yang dia ketawakan aku . aku suka tengok muka dia bila dia senyum , macam anak cina . hehe ;) . Iloveyou