There was an error in this gadget

Thursday, June 07, 2012

Woo tesion ..

Tesion-tesion , habis gambar dalam laptop kena delete , cam sial lah . Dah lah gambar-gambar yang susah nak dapat dah , memory camera hilang dah kalau jumpa memory nanti bukan ada pun gambar-gambar tu dalam memory . SIALAN . aku kisah apa siapa yang padam , kalau nak padam pun agak - agak lah BODOH . Kalau aku upldkan semua dalam facebook tak apa , ini ada yang aku x upladkan lagi dalam facebook. CAM BODOH jew siapa yang buat kerja nie . Aku kisah apa kalau abang aku sendiri yang buat , kalau dah buat aku naik hangin maaflah aku kesah apa !