There was an error in this gadget

Monday, June 25, 2012

Esok Malaysia Under 16 akan pulang ke tanah air
Team Harimau Muda C


Test , test . Aku nie mimpi kew nie ? Jap-jap nak tarikk pipi , aahhh sakit . Ukey aku tak mimpi . Eh esok dah 26 June dah kew ? Fulamakkk .. Patut lah kekawan aku gembira semacam jew budak-budak nie nak balik ke tanah air besok . Aku jew yang tak gembira , macam tak ada perasaan langsung dah aku nie . Mana taknya , laki aku dah seminggu tak berhubung langsung dengan dye , entah dye tu hidup lagi ke tidakk .. Kalau hidup lagi bagus lah . . Aku malas nak tunggu dye pulang esok dan aku malas ambil kisah dye naik flight pukul berapa . . Biar dye rasa apa yang aku rasa , esok kemungkinan dye dah sampai ke tanah air aku masih kat sekolah . Yea , kalau dye masej confom lah 100% aku tak balas mana taknya kredit aku tamat tempoh dah . ahaaaaa .. Biar kan dye , aku janji dengan diri aku , lepas aku balik sekolah besok aku nak pergi pasar malam dulu , balik rumah mandi dan tidurrrrr ... Bangun sekejap dan baru text dye . Kesah apa aku esok dye nak telefon aku beratus kali pun , aku akan buat silent telefon aku esok tanpa gegaran . Yea . Kali ini aku memang betul-betul kejam . Rasakan lah WAHAI SAYANGKUUUUUUUUU !!!!!!