There was an error in this gadget

Friday, April 20, 2012

ALHAMDULILLAH =]

Alhamdulillah , akhirnya mama [ mama fikry ] selamat melahirkan baby boy jam 12 tengah hari tadi , setelah 24 jam bertarung nyawa untuk melahirkan adik baru ;) , suka dengar suara fikry , mana taknya masa mak dye di masukkan ke dalam wad , menangis teresak esk ye lah , dye duk KL mak dye kat Kelantan mana taknya wehh .. Suka aku dengar suara dye tadi yang kegembiraan sebab mama selamat melahirkan baby boy . ALHAMDULILLAH :) . Yang paling aku x leh lupa ialah , 3 minggu lepas aku bercakap dengan mama , aku tanya mama '' mama baby dalam perut tu girl kew ? '' , mama pun jawab '' tak tahu '' aku pun berkata '' alaaa mama , girl la '' , mama pun berkata '' tunggu mama bersalin dulu lah baru kejutan , hahaha '' .