There was an error in this gadget

Friday, March 30, 2012

Poyo ah ko ! puihh

poyo ah ko , ko ingat aku jelous kew ko date dengan budak uh ? ee sorry lah , jangan nak perasan lah yang budak uh suka ko . sebenarnya budak tu nak kena kan ko jew . hahaha . apa barang date kat situ , tengok macam aku date dekat pagar sekolah depan depan mak aku lagi , ko ada ? hahaha .. wahai capital H dan nazrien sumpah i bahagia date dengan ko orang terutama si capital H . Capital H sorry lah esok i xleh nak jumpa you kat sekolah sebab esok i ada lawatan ke PWTC esok . maafkan i yew sayang , isnin ne jumpa lagi yew ..