There was an error in this gadget

Monday, November 14, 2011

Yes aku dengan Aqif off hp
ramai yang tertanya kenapa aku dengan Aqif off hp hari ni , nk kata kita orang bergaduh ? sorry xde makna kalau kita orang gaduh . MulaMula aku yang off hp sebab aku nak bersendirian tanpa gangguan ... AlikAlik Aqif pon off hp jugak . Sorry lah kepada mem aku dan aqif uh kalau kau orang masej aku dengan aqif x balas . Lagi pun aku dengan Aqif x berapa sihat sangat sekarang ;( . So buat masa sekarang kita orang x nak ada ganggu daripada orang luar .
 Bak Kata Adik Ipar semua kena sama ....