Thursday, May 19, 2011

I'M Sorry Sayang

Muhammad Nor Hisham bin Ismail

Siapa berani ambik dia daripada aku , jum jumpa depan depan kita cakap pasal ini . opss sorry kalau sesiapa nak ambil dia daripada aku , aku bagi kau penyepak free free . siapa berani cuba taken dia cuba aku dahulu , kalau aku x lepas jangan harap kau nak cuba taken dia . wahaha

>Echam sorry pasal malam xdi , owg xde niat langsung menyusahkan B . Sumpah owg xde niat langsung nak buat B macam mlm xdi . sorry sangat sangat B . Hanya B seorang sahaja yang owg cintai dan tiada mana mana jantan yang owg cintai . hanya B seorang sahaja yang owg cintai dan hanya B sahaja lah lelaki yang ada di hati owg . I Lurve U soo mucchhh B . Owg harap hubungan kita apa yang kita harapakan yew . AMIN ;) . B , kalau lepas ne peragai owg macam malam xdi , B bersabar k . mungkin sebab emosi . hehe . B owg harap B maafkan owg pasal malam xdi k . I Love U Muhd Nor Hisham