There was an error in this gadget

Sunday, May 15, 2011

hahaha ..

Pagi xdi boleh lah dalam pukul 3 pagi , dia (echam) minta diri untuk out dan pergi tidur . aku cakaplah kat dia ' pergilah tdow , YES BOLEH DATING ' cam taek jew ayat aku ni . hahaha . dia pun balas ' aq .......... ' (enth dh lpa dh ap yg dia kata) . aku cuma tergelak jew . aku biarkan ajew dia pergi tdow . hahahaahahaha . serius weh lepas je aku x berIM dengan dia , ada seorang mamat ne (mem ak lah ngek) berIM dengan aku , aku pun apa lagi berIM ah dengan mem ak nie . ayat mem aku ne cam tahi jew . aduhh