There was an error in this gadget

Tuesday, May 17, 2011

2 Minggu 2 hari

2 Minggu 2 hari
( 1 Mei 2011 )

wahh .. 2 minggu 2 hari sudah aku dengan echam . ahh . aku harap hubungan aku dengan echam apa yang aku dengan echam harapkan . AMIN . lagi pun mak aku tahu aku couple dengan echam dan mak echam pun tahu yang aku couple dengan dia . eceh . dah lupa kan pasal ini sekarang aku nak ceritakan aku dengan echam . apa kau orang x nak baca ? ko orang boleh bla ah daripada blog aku sekarang , aku pun x heran kalau ko x baca apa yang aku nak story kan . yes semakin lama semakin aku sayang kat echam . eceh , hahaha . dah lah malas lah aku nak ceritakan panjang2 . hahaha . aku cuma harapkan hubungan aku dengan echam apa yang kami harapkan . <3

Muhammad Nor Hisham Bin Ismail <3<3<3